Robert Half Technology is gespecialiseerd in de werving en selectie van IT-professionals. Van jong talent met weinig werkervaring tot senior experts met een heel specifieke IT-expertise: systeembeheerders, IT-managers, help desk en IT-support, infrastructure managers,…

Consultants die uw taal spreken

Uw Robert Half Technology consultants volgen uw IT-vacature op van a tot z. Zij zijn de brug tussen uw business en de kandidaten. Zij spreken uw taal en begrijpen snel welke IT-expertise uw bedrijf nodig heeft. Samen met onze grondige en methodische evaluatie is dat uw garantie op de ideale kandidaat.

Proactieve rekrutering: sneller resultaat

Dankzij onze proactieve rekruteringsstrategie weten onze consultants als geen ander waar de beste profielen op de markt zitten. Ze staan met zoveel mensen in contact dat ze voor elke vacature heel snel getalenteerde specialisten kunnen voorstellen. Vaak hoeven ze die niet meer te gaan zoeken, want ze kennen ze al. Bij Robert Half zweren we nu eenmaal bij een langetermijnrelatie met onze kandidaten.

Bespaar tijd met 'Company-In'

Met onze Company-In-formule combineert u kwaliteit en snelheid in een hyperefficiënt selectieproces. Op één dag ziet u verschillende vooraf gescreende kandidaten op dezelfde gestructureerde manier. Zo kan u correct vergelijken en snel beslissen met welke sollicitanten u verdergaat.

Robert Half Technology is gespecialiseerd in de werving en selectie van IT-profielen. Van jong talent met weinig werkervaring tot senior experts met een heel specifieke IT-expertise: systeembeheerders, IT-managers, help desk en IT-support, infrastructure managers,…

Onze unieke aanpak

Bij Robert Half zweren wij bij een langetermijnrelatie met onze kandidaten. We volgen je een paar keer per jaar op, staan je bij met advies, informeren je over markttendensen en bouwen zo aan een vertrouwensrelatie. We vertrekken altijd vanuit jouw noden en verwachtingen. Die matchen we met het gezochte profiel en de bedrijfscultuur van onze klant.

Van starter tot ervaren rot

Junior of senior? Breed georiënteerd of heel specifiek gespecialiseerd? Robert Half Technology rekruteert al uw IT-profielen.

Bekijk alle voltijdse IT vacatures


Onze specialisaties

Robert Half AccountempsAccountempsFinance & Accounting (tijdelijk)
Robert Half Finance & AccoutingFinance & AccountingFinance & Accounting (permanent)
OfficeTeamOfficeTeamOffice support & Administratie
Robert Half Management ResourcesManagement ResourcesProject- & Interim Management
Robert Half LegalLegalJuridische functies
Executive SearchExecutive SearchLeidinggevende profielen
Robert Half StudentStudentenStudenten- en vakantiejobs
Robert Half Financial ServicesFinancial ServicesBank & Verzekeringen