Acute nood aan extra ervaring en specifieke knowhow? Reken op Robert Half Management Resources. De ervaren interim-managers van deze Robert Half divisie zijn onmiddellijk en flexibel inzetbaar in alle departementen van uw bedrijf.

Interim-management: een tijdelijke maar efficiënte oplossing

Een fusie, overname of change-project? Een uitbreiding, herstructurering of plotse afwezigheid van een sleutelfiguur? In zulke situaties heeft uw onderneming nood aan extra ervaring en direct inzetbare expertise. De ervaren interim-managers van Robert Half Management Resources bieden een snelle en kwalitatieve oplossing op de korte of middellange termijn. Zonder lange inwerkperiode zorgen zij voor meerwaarde en continuïteit bij uw groei- of veranderingsprocessen.

Een uitgebreid netwerk van interim- en projectmanagers

Robert Half Management Resources houdt er een uitgebreid netwerk van senior interim-managers en projectmanagers op na. Deze ervaren topprofessionals werden geselecteerd op hun proactiviteit en hands-on mentaliteit. Reken op hen voor tijdelijke opdrachten in talloze domeinen zoals Finance, Accounting, HR, Production, Supply Chain, IT, Sales & Marketing, Legal, General Management.

Vlerick-opleiding ‘Mastering Interim Management’

Robert Half Management Resources bundelt zijn expertise op het vlak van interim-management met Vlerick Business School in de opleiding ‘Mastering Interim Management’. Onze interim-managers krijgen hier een brede waaier van fundamentele competenties, managementtechnieken en netwerkmogelijkheden aangereikt. Een stevige basis voor hun succes… en dat van hun opdrachtgevers. Interim-manager nodig? Neem contact op.

Robert Half Management Resources is de divisie van Robert Half die gespecialiseerd is in interim-management voor alle domeinen.

Bij fusies en overnames, bij change-projecten, uitbreidingen en herstructureringen rekenen heel wat bedrijven op de meerwaarde van tijdelijk extern toptalent. Zowel start-ups, kmo’s als multinationals doen vandaag een beroep op onze interim-managers om de continuïteit van hun business te garanderen, hun groei te ondersteunen of om een project te managen. En dit voor de meest uiteenlopende projecten en departementen.

Interim-management: iets voor jou?

Ben je een ervaren manager die flexibel is en regelmatig nieuwe uitdagingen nodig heeft? Dan is interim-management via Robert Half Management Resources iets voor jou. Neem contact op.

Veel vrijheid, veel uitdagingen

Als interim-manager regel je jouw eigen time management. Je beschikt over de vrijheid om gaandeweg jouw professioneel netwerk uit te bouwen terwijl je specifieke projecten in goede banen leidt. We brengen je graag op de hoogte als er zich een nieuw project aandient in lijn met jouw ambitie en competenties.

Uitstekende omkadering

Als interim-manager bij Robert Half Management Resources heb je toegang tot onze uitgebreide carrière- en opleidingsmogelijkheden. We stellen je enkele duizenden online modules ter beschikking, waaronder ons CPE-programma (continuing professional education) en KnowledgeLeaderSM. Bovendien bundelen we onze expertise op het vlak van interim-management in een samenwerking met Vlerick Business School in een nieuwe formule van de opleiding ‘Mastering Interim Management’. Je krijgt heel wat voordelen als je via Robert Half Management Resources aan deze opleiding deelneemt.

Ambitie om als interim-manager aan de slag te gaan? Neem contact op.

Wij rekruteren interim-managers o.a. voor volgende rollen:

CFO - Finance manager
Group controller
CEO
IT manager
HR manager
Marketing manager
Supply chain manager

Bekijk alle interim en project management vacatures


Technical Partner Meeting: vrijblijvende projectconsultatie

Voordat u cruciale projecten of changemanagement-initiatieven binnen het bedrijf lanceert, brengt u steeds de voordelen, de omvang, de resultaten en potentiële uitdagingen van een project in kaart. Robert Half biedt u een vrijblijvend gesprek aan met een expert die u accuraat en objectief advies en zijn deskundige mening geeft over alle aspecten van uw specifieke project.

Ontdek onze Technical Partner Meeting >

Onze specialisaties

Robert Half AccountempsAccountempsFinance & Accounting (tijdelijk)
Robert Half Finance & AccoutingFinance & AccountingFinance & Accounting (permanent)
OfficeTeamOfficeTeamOffice support & Administratie
Robert Half Management ResourcesManagement ResourcesProject- & Interim Management
Robert Half LegalLegalJuridische functies
Executive SearchExecutive SearchLeidinggevende profielen
Robert Half StudentStudentenStudenten- en vakantiejobs
Robert Half Financial ServicesFinancial ServicesBank & Verzekeringen