Extreme drukte, een naderende jaarafsluiting, afwezigheden door zomervakantie, ziekte of zwangerschap… Het zijn allemaal situaties waarin je wel wat extra krachten kunt gebruiken. Accountemps, een divisie van Robert Half, is de specialist én pionier in het tewerkstellen van boekhoudkundige en financiële professionals op tijdelijke basis.

Ons rekruteringsproces: uw garantie op een match

Bij Accountemps doorloopt elke financiële en boekhoudkundige specialist hetzelfde diepgaande selectieproces. Uit onze continu geüpdatete selectie van onmiddellijk beschikbaar financieel en boekhoudkundig talent kunnen wij u daarom altijd snel de juiste kandidaat voorstellen.

Win tijd met Direct Start

Met de Direct Start-formule start uw financiële of boekhoudkundige uitzendkracht onmiddellijk en evalueert u hem of haar na de eerste gepresteerde werkdag. Zo wordt het werk meteen aangevat, zonder tijd te verliezen aan gesprekken. Accountemps biedt u hierbij een garantie aan van 8 uur.

Accountemps is de specialist in tijdelijke functies voor boekhoudkundige en financiële professionals. Dat merk je aan ons aanbod en aan de consultants waarmee je praat. Zij hebben, net als jij, verstand van boekhouden en financiën. Daarom matchen ze jou makkelijk en snel met de geknipte job. Wist je trouwens dat meer dan de helft van onze tijdelijke jobs tot een vast contract leidt?

Onze specialisaties

Robert Half AccountempsAccountempsFinance & Accounting (tijdelijk)
Robert Half Finance & AccoutingFinance & AccountingFinance & Accounting (permanent)
OfficeTeamOfficeTeamOffice support & Administratie
Robert Half Management ResourcesManagement ResourcesProject- & Interim Management
Robert Half LegalLegalJuridische functies
Executive SearchExecutive SearchLeidinggevende profielen
Robert Half StudentStudentenStudenten- en vakantiejobs
Robert Half Financial ServicesFinancial ServicesBank & Verzekeringen