Met Robert Half Finance & Accounting kiest u voor dé specialist in werving en selectie van boekhoudkundige en financiële profielen; van boekhouder tot financieel directeur.

Consultants met ervaring in rekrutering én finance

Onze Robert Half Finance & Accounting-consultants volgen uw vacatures van a tot z op. Zij zijn de brug tussen uw business en de kandidaten. Dankzij hun financiële achtergrond begrijpen ze perfect waar uw job om draait. Ze weten dan ook exact over welke kwaliteiten uw nieuwe medewerkers moeten beschikken. Samen met onze grondige en methodische evaluatie is dat uw garantie op de ideale kandidaat voor uw financiële vacature.

Proactieve rekrutering: sneller resultaat

Dankzij onze proactieve rekruteringsstrategie weten onze consultants als geen ander waar de beste profielen op de markt zitten. Ze staan met zoveel mensen in contact dat ze voor elke vacature heel snel getalenteerde specialisten kunnen voorstellen. Vaak hoeven ze die niet meer te gaan zoeken, want ze kennen ze al. Bij Robert Half zweren we nu eenmaal bij een langetermijnrelatie met onze kandidaten.

Bespaar tijd met 'Company-In'

Met onze Company-In-formule combineert u kwaliteit en snelheid in een hyperefficiënt selectieproces. Op één dag ziet u verschillende vooraf gescreende kandidaten op dezelfde gestructureerde manier. Zo kan u correct vergelijken en snel beslissen met welke sollicitanten u verdergaat.

Robert Half Finance & Accounting is dé specialist in werving en selectie van boekhoudkundige en financiële profielen. Dat merk je aan ons aanbod. En aan de consultants waarmee je praat. Zij hebben, net als jij, verstand van boekhouden en financiën. Daarom matchen ze je makkelijk en snel met de geknipte job.

Onze unieke aanpak

Bij Robert Half zweren wij bij een langetermijnrelatie met onze kandidaten. We volgen je een paar keer per jaar op, staan je bij met advies, informeren je over markttendensen en bouwen zo aan een vertrouwensrelatie. We vertrekken altijd vanuit jouw noden en verwachtingen. Die matchen we met het gezochte profiel en de bedrijfscultuur van onze klant.

Boekhouders, accountants en meer

Reken op Robert Half Finance & Accounting voor jobs in financial management, controlling, financial of business analysis, accounting, corporate finance, audit, tax en treasury.

Bekijk alle permanente boekhoudkundige en financiële jobs


Onze specialisaties

Robert Half AccountempsAccountempsFinance & Accounting (tijdelijk)
Robert Half Finance & AccoutingFinance & AccountingFinance & Accounting (permanent)
OfficeTeamOfficeTeamOffice support & Administratie
Robert Half Management ResourcesManagement ResourcesProject- & Interim Management
Robert Half LegalLegalJuridische functies
Executive SearchExecutive SearchLeidinggevende profielen
Robert Half StudentStudentenStudenten- en vakantiejobs
Robert Half Financial ServicesFinancial ServicesBank & Verzekeringen