In een concurrentiële omgeving als de bank- en verzekeringssector maken competente medewerkers meer dan ooit het verschil. Het loont dus de moeite om voor de rekrutering van dat talent samen te werken met Robert Half Financial Services. Wij zijn al meer dan 70 jaar gespecialiseerd in werving en selectie voor banken en verzekeraars.

Proactieve rekrutering: sneller resultaat

Dankzij onze proactieve rekruteringsstrategie weten onze consultants als geen ander waar de beste profielen op de markt zitten. Ze staan met zoveel mensen in contact dat ze voor elke vacature heel snel getalenteerde specialisten kunnen voorstellen. Vaak hoeven ze die niet meer te gaan zoeken, want ze kennen ze al. Bij Robert Half zweren we nu eenmaal bij een langetermijnrelatie met onze kandidaten.

Bespaar tijd met 'Company-In'

Met onze Company-In-formule combineert u kwaliteit en snelheid in een hyperefficiënt selectieproces. Op één dag ziet u verschillende vooraf gescreende kandidaten op dezelfde gestructureerde manier. Zo kan u correct vergelijken en snel beslissen met welke sollicitanten u verdergaat.

Robert Half Financial Services is gespecialiseerd in de werving en selectie voor de bank- of verzekeringssector. Van hoofdzetel tot regionale vestiging, van bank- tot makelaarskantoor: je vindt er je job via ons. 

Onze unieke aanpak

Bij Robert Half zweren wij bij een langetermijnrelatie met onze kandidaten. We volgen je een paar keer per jaar op, staan je bij met advies, informeren je over markttendensen en bouwen zo aan een vertrouwensrelatie. We vertrekken altijd vanuit jouw noden en verwachtingen. Die matchen we aan het gezochte profiel en de bedrijfscultuur van onze klant.

Onze specialisaties

Robert Half AccountempsAccountempsFinance & Accounting (tijdelijk)
Robert Half Finance & AccoutingFinance & AccountingFinance & Accounting (permanent)
OfficeTeamOfficeTeamOffice support & Administratie
Robert Half Management ResourcesManagement ResourcesProject- & Interim Management
Robert Half LegalLegalJuridische functies
Executive SearchExecutive SearchLeidinggevende profielen
Robert Half StudentStudentenStudenten- en vakantiejobs
Robert Half Financial ServicesFinancial ServicesBank & Verzekeringen