Rapporten

Het management- en carrièreadvies van Robert Half staat in de sector hoog aangeschreven. We publiceren allerlei rapporten over opkomende trends op het gebied van aanwerving, werkgelegenheid en de werkplek.

2023 ES Boardroom Navigator - Thumbnail

Boardroom Navigator 2023

Onze Boardroom Navigator 2023 belicht de specifieke vaardigheden en expertise die leidinggevende teams en raden van bestuur in Europa nodig hebben om een bedrijf door de uitdagingen van vandaag en morgen te loodsen.

Download het rapport >


Succesvol rekruteren in 2023

Succesvol rekruteren in 2023

Een bevraging bij Belgische bedienden bracht interessante inzichten aan het licht over hoe kandidaten momenteel solliciteren. Ontdek al onze tips en tricks voor succesvolle aanwervingen en retentie in 2023.

Ontdek meer >


Cover Robert Half Salarisgids 2023<br />

Salarisgids

U vindt er niet alleen de meest up-to-date informatie over de gangbare startsalarissen, samen met hun evolutie, maar ook inzichten over de laatste jobtrends voor IT, financiële, boekhoudkundige en administratieve professionals.

Ontdek het hier >


The Labor Model for Finance in the Digital Age

The Labor Model for Finance in the Digital Age

Een financieel arbeidsmodel dat steunt op een breder portfolio van personeelsregelingen en technologische oplossingen, is nodig om te reageren op verstoringen van de bedrijfsvoering.

Download het rapport >

emotional intelligence

Emotionele intelligentie op het werk

Emotionele intelligentie is het vermogen om zich bewust te zijn van eigen emoties, deze te beheersen en uit te drukken. Ontdek hoe u EI test bij kandidaten.

Download het rapport >

Cover Finance 2020 rapport

Finance 2020

Finance 2020: Dichterbij dan u denkt brengt in kaart hoe CFO’s omgaan met veranderende prioriteiten, hoe zij een evenwicht blijven zoeken tussen operationele financedoelstellingen, veeleisende compliance en regelgeving, en de steeds hogere verwachtingen van bedrijven.

Download het rapport >


Een winnend team samenstellen

Wat bedrijven kunnen leren van de sportwereld? Sinds de wereldwijde economische crisis is het voor bedrijven, van klein tot groot, een noodzaak geworden om nieuwe niveaus van efficiëntie en productiviteit te bereiken. Zo kunnen bedrijven een voorsprong behouden in een competitieve markt. Het maximaliseren van de productiviteit van een team of afdeling gebeurt niet zomaar. Het is het gecombineerde resultaat van een manager die de basis legt voor succes en elke medewerker die zijn of haar bijdrage levert. Download onze nieuwe gids en ontdek hoe u uw team kunt coachen om het in elke situatie beter te laten presteren.

Download het rapport >

Cover AQ checklist

De vraag naar gespecialiseerd talent

Robert Halfs nieuwe rapport Demand for Skilled Talent onderzoekt de vraag naar talent en de trends op de arbeidsmarkt in 2021.

Lees het rapport >


Cover AQ checklist

AQ checklist

AQ is de afkorting van adaptability-quotient en staat voor het vermogen om gedachten en gedrag aan te passen om effectief te kunnen reageren op onzekerheden, nieuwe informatie of veranderde omstandigheden. Ontdek hoe u bij sollicitanten kan polsen naar hun AQ via onze handige checklist.

Download de checklist >