Rapporten

Het management- en carrièreadvies van Robert Half staat in de sector hoog aangeschreven. We publiceren allerlei rapporten over opkomende trends op het gebied van aanwerving, werkgelegenheid en de werkplek.

Cover Robert Half Salarisgids 2021<br />

Salarisgids

U vindt er niet alleen de meest up-to-date informatie over de gangbare startsalarissen, samen met hun evolutie, maar ook inzichten over de laatste jobtrends voor IT, financiële, boekhoudkundige en administratieve professionals.

Ontdek het hier >


The Labor Model for Finance in the Digital Age

The Labor Model for Finance in the Digital Age

Een financieel arbeidsmodel dat steunt op een breder portfolio van personeelsregelingen en technologische oplossingen, is nodig om te reageren op verstoringen van de bedrijfsvoering.

Download het rapport >

emotional intelligence

Emotionele intelligentie op het werk

Emotionele intelligentie is het vermogen om zich bewust te zijn van eigen emoties, deze te beheersen en uit te drukken. Ontdek hoe u EI test bij kandidaten.

Download het rapport >

Cover Work Happy rapport

OP NAAR WERK WAAR JE HAPPY VAN WORDT

Bij Robert Half zijn we ervan overtuigd dat een gemotiveerd en enthousiast team een productief team is. En medewerkers die happy worden van hun werk voelen zich gewaardeerd en maken het verschil.

Download het rapport >


Cover Finance 2020 rapport

Finance 2020

Finance 2020: Dichterbij dan u denkt brengt in kaart hoe CFO’s omgaan met veranderende prioriteiten, hoe zij een evenwicht blijven zoeken tussen operationele financedoelstellingen, veeleisende compliance en regelgeving, en de steeds hogere verwachtingen van bedrijven.

Download het rapport >


Cover dream team rapport

Een winnend team samenstellen

Wat bedrijven kunnen leren van de sportwereld? Sinds de wereldwijde economische crisis is het voor bedrijven, van klein tot groot, een noodzaak geworden om nieuwe niveaus van efficiëntie en productiviteit te bereiken. Zo kunnen bedrijven een voorsprong behouden in een competitieve markt. Het maximaliseren van de productiviteit van een team of afdeling gebeurt niet zomaar. Het is het gecombineerde resultaat van een manager die de basis legt voor succes en elke medewerker die zijn of haar bijdrage levert. Download onze nieuwe gids en ontdek hoe u uw team kunt coachen om het in elke situatie beter te laten presteren.

Download het rapport >