Ooit al toptalent verloren aan een concurrent tijdens uw zoektocht naar een nieuwe medewerker ?

U bent niet de enige:

65% van de Belgische HR-managers verloor ooit al gekwalificeerde kandidaten omdat het aanwervingsproces te lang duurde.

Onze consultants helpen u graag verder

Hoe snel en efficiënt rekruteren

Kan uw organisatie maar moeilijk mensen in dienst nemen door trage aanwervingsprocedures? Misschien is het tijd om de verschillende rekruteringsfases onder de loep te nemen? In de huidige Belgische arbeidsmarkt is snel en efficiënt rekruteren essentieel om toptalent aan te trekken en te behouden.

Lees onze praktische tips en ontdek hoe u uw aanwervingsprocedure stroomlijnt en de tijd die u aan de rekrutering van topkandidaten besteedt, beperkt.


Wat klanten over ons zeggen


Onze snelle rekruteringsoplossingen

Bij Robert Half beseffen we hoe cruciaal snelheid is bij het aanwerven, zonder overhaaste beslissingen te nemen. Daarom werken we met 2 formules die gericht zijn op het inkorten van het rekruteringsproces, met garantie van kwalitatieve kandidaten die bij uw bedrijf passen.

Company In

Op zoek naar een nieuwe vaste medewerker? Door een selectie aan topkandidaten op één dag te spreken, kan u een snelle keuze maken over uw aanwerving.

Ontdek onze Company-In formule

Direct Start

U zoekt snel een tijdelijke werkkracht? Morgen hebben we voor jou al de oplossing.

Ontdek onze Direct Start-formule

Over Robert Half

Het vinden van de juiste match is cruciaal in het bouwen van happy en productieve teams. Dat is al meer dan 70 jaar onze missie. Of u nu tijdelijke of permanente ondersteuning nodig hebt, wij garanderen een snelle en efficiënte zoektocht op maat van uw behoeften. Wij nemen het rekruteringsproces van u over zodat u zich zorgeloos op uw werk kunt focussen.

Ontdek hoe we samen de kandidaten vinden die echt het verschil maken.