Wavre
Wavre
Gespecialiseerde rekrutering

​De hoofdstad van Waals-Brabant, thuishaven van tal van kmo’s, is het kloppende hart van een economisch levendige regio. In de twee industriezones en in het lokale kantorencentrum bouwen tientallen ondernemingen aan de toekomst. Ze verleggen grenzen in de wereld van de nieuwe technologie of verrichten baanbrekend werk in de farmaceutica. 

Met Ottignies-Louvain-la-Neuve en het pretpark Walibi heeft Waver twee dynamische buren. De stad zelf is ook digitaal springlevend. Zo kreeg ze in een studie van The Boston Consulting Group de titel van "Actiefste Waalse internetgemeente”. Samen met de geplande stadshernieuwing en de nabijheid van Brussel overtuigen deze troeven meer en meer investeerders om naar Waver te komen.

Robert Half helpt u in Waver graag bij uw zoektocht naar een job of bij de rekrutering van uitstekende medewerkers. Onze experts beschikken over een breed netwerk en zijn thuis in de lokale markt met zijn specifieke kenmerken.

 

Voeg een vacature toe of Bekijk onze jobs

 

Ons kantoor in Waver is gespecialiseerd in vacatures in deze domeinen

  • Tijdelijke boekhoudkundige jobs
  • Administratieve jobs

 

Salarisgids

Op zoek naar de recentste beloningstrends in de accounting-, finance- of administratieve sector? Ga naar onze Salarisgids en ontdek hoeveel u en uw personeel werkelijk zouden moeten verdienen.

Boekhoudkundige en financiële jobs

Robert Half, wereldmarktleider op vlak van gespecialiseerde rekrutering, is er ook in Waals-Brabant voor u. Onze experts bieden bij uw vacatures alle nodige ondersteuning. Een tijdelijke of permanente job? Reken op ons netwerk en onze expertise om voor u de juiste kandidaten te selecteren en aan te werven.

 

Contacteer ons of Voeg een vacature toe

Als een van de grootste wervingsbureaus van Waver kan Robert Half je aan een interessante en goed betaalde baan helpen in de accounting-, finance- of administratieve sector.

Robert Half heeft de reputatie, de connecties en de professionele ervaring om voor jou de juiste baan te vinden in Waver. Als een van de grootste wervingsbureaus van België hebben we behalve leidinggevende functies ook banen die geschikt zijn als je nog aan het begin van je loopbaan staat.

Stuur ons je cv of neem vandaag nog contact op met een van onze gespecialiseerde recruiters in Waver.

Kantoren

View Office Locations

  • Waver

    Z.I. de Wavre Nord Avenue Pasteur 2
    1300 Waver