Luxembourg
Luxembourg
Gespecialiseerde rekrutering

Wij verhuizen!
Nieuw adres vanaf 20 oktober:
Avenue de la Gare 42-44 
L-1610 Luxembourg

​Met Luxemburg-stad bevindt er zich in hartje Europa een heus financieel wereldcentrum. Het is dan ook geen toeval dat heel wat Europese instanties en grote internationale bedrijven hier gevestigd zijn. Hun medewerkers profiteren hier van een buitengewoon hoge levenskwaliteit en optimale ligging (de luchthaven bevindt zich op 10 minuten van het stadscentrum en met de TGV staat men zo in Parijs). De hoofdstad van het Groothertogdom wordt gekenmerkt door een bonte multiculturele meertalige gemeenschap. Meer dan 150 verschillende nationaliteiten geven hier samen vorm aan een stad én een economie met een uitzonderlijke dynamiek.

Robert Half helpt u in Luxemburg graag bij uw zoektocht naar een job of bij de rekrutering van uitstekende medewerkers. Onze experts beschikken over een breed netwerk en zijn thuis in de lokale markt met zijn specifieke kenmerken.

 

Voeg een vacature toe of Bekijk onze jobs

 

Robert Half Luxemburg is gespecialiseerd in vacatures in deze domeinen

  • Boekhoudkundige en financiële jobs
  • IT-jobs

 

Salarisgids

Op zoek naar de recentste beloningstrends in de accounting-, finance- of administratieve sector? Ga naar onze Salarisgids en ontdek hoeveel u en uw personeel werkelijk zouden moeten verdienen.

 

Samen rekruteren we uw topmedewerkers van morgen

Robert Half, wereldmarktleider op vlak van gespecialiseerde rekrutering, is er ook in Luxemburg-stad voor u. Onze experts in Accountancy & Finance en in administratieve profielen bieden bij uw vacatures alle nodige ondersteuning. Een tijdelijke of permanente job? Reken op ons netwerk en onze expertise om voor u de juiste kandidaten te selecteren en aan te werven.

 

Contacteer ons of Voeg een vacature toe

Als een van de grootste wervingsbureaus van Luxemburg kan Robert Half je aan een interessante en goed betaalde baan helpen in accounting-, finance-, banken-, financiële dienstverlenings-, IT sector.

Robert Half heeft de reputatie, de connecties en de professionele ervaring om voor jou de juiste baan te vinden in Luxemburg. Als een van de grootste wervingsbureaus van Luxemburg hebben we behalve leidinggevende functies ook banen die geschikt zijn als je nog aan het begin van je loopbaan staat.

Stuur ons je cv of neem vandaag nog contact op met een van onze gespecialiseerde recruiters in Luxemburg.

Kantoren

View Office Locations

  • Luxemburg

    Avenue Pasteur 10-12 5th floor
    2310 Luxemburg