Liège
Liège
Gespecialiseerde rekrutering

​Met de derde binnenhaven van Europa, een indrukwekkend TGV-station en een steeds belangrijker wordende luchthaven zit de stad Luik gebeiteld op het vlak van transport en logistiek.

De regio bruist van het initiatief en vormt de stuwende kracht van de nieuwe Waalse economie met Centres of Excellence voor de meest uiteenlopende domeinen: biotechnologie, ICT, metaal, mechanica, agro-industrie, lucht- en ruimtevaart.

Robert Half helpt u in Luik graag bij uw zoektocht naar een job of bij de rekrutering van uitstekende medewerkers. Onze experts beschikken over een breed netwerk en zijn thuis in de lokale markt met zijn specifieke kenmerken.

 

Voeg een vacature toe of Bekijk onze jobs

 

Robert Half Luik is gespecialiseerd in vacatures in deze domeinen

  • Tijdelijke boekhoudkundige jobs
  • Boekhoudkundige en financiële jobs
  • Administratieve jobs

 

Salarisgids

Op zoek naar de recentste beloningstrends in de accounting-, finance- of administratieve sector? Ga naar onze Salarisgids en ontdek hoeveel u en uw personeel werkelijk zouden moeten verdienen.

Samen rekruteren we uw topmedewerkers van morgen

Robert Half, wereldmarktleider op vlak van gespecialiseerde rekrutering, is er ook in Luik voor u. Onze experts in Accountancy & Finance en in administratieve profielen bieden bij uw vacatures alle nodige ondersteuning. Een tijdelijke of permanente job? Reken op ons netwerk en onze expertise om voor u de juiste kandidaten te selecteren en aan te werven.

 

Contacteer ons of Voeg een vacature toe

Als een van de grootste wervingsbureaus van Luik kan Robert Half je aan een interessante en goed betaalde baan helpen in de accounting-, finance- of administratieve sector.

Robert Half heeft de reputatie, de connecties en de professionele ervaring om voor jou de juiste baan te vinden in Luik. Als een van de grootste wervingsbureaus van België hebben we behalve leidinggevende functies ook banen die geschikt zijn als je nog aan het begin van je loopbaan staat.

Stuur ons je cv of neem vandaag nog contact op met een van onze gespecialiseerde recruiters in Luik.

Kantoren

View Office Locations

  • Luik

    Boulevard Frère Orban 25
    4000 Liège