Herentals
Gespecialiseerde rekrutering

Kempische bedrijven en kandidaten vinden elkaar bij Robert Half in Herentals, de historische hoofdstad van de regio.

De Kempen heeft met zijn ligging, infrastructuur en historische economie veel troeven. Er is traditioneel een bloeiende kmo-markt met heel wat familiale ondernemingen. De regio telt bovendien nog altijd gemiddeld meer industriële activiteit dan de rest van Vlaanderen. Verder blijven ook biotech, farmacie, logistiek, distributie en bouw hier goed gedijen. De laatste jaren werkt de Kempen bovendien intensief aan een vernieuwd industrieel beleid. Creatieve en innovatieve ondernemers krijgen daardoor alle kansen om mee voor een transformatie van de Kempische economie te zorgen.

Robert Half helpt u in de Kempen graag bij uw zoektocht naar een job of bij de rekrutering van uitstekende medewerkers. Onze experts zijn thuis in de lokale markt met zijn specifieke kenmerken. Ze werken nauw samen met ons kantoor in Antwerpen om u zo nog meer slagkracht te bieden.

 

Voeg een vacature toe of Bekijk onze jobs

 

Ons kantoor in Herentals is gespecialiseerd in vacatures in deze domeinen

  • Tijdelijke boekhoudkundige jobs
  • Boekhoudkundige en financiële jobs

 

Salarisgids

Op zoek naar de recentste beloningstrends in de accounting-, finance- of administratieve sector? Ga naar onze Salarisgids en ontdek hoeveel u en uw personeel werkelijk zouden moeten verdienen.

 

Samen rekruteren we uw topmedewerkers van morgen

Robert Half, wereldmarktleider op vlak van gespecialiseerde rekrutering, is er ook in Herentals voor u. Onze experts bieden bij uw vacatures alle nodige ondersteuning. Een tijdelijke of permanente job? Reken op ons netwerk en onze expertise om voor u de juiste kandidaten te selecteren en aan te werven.

 

Contacteer ons of Voeg een vacature toe

Als een van de grootste wervingsbureaus van Herentals kan Robert Half je aan een interessante en goed betaalde baan helpen in de accounting of finance  sector.

Robert Half heeft de reputatie, de connecties en de professionele ervaring om voor jou de juiste baan te vinden in Herentals. Als een van de grootste wervingsbureaus van België hebben we behalve leidinggevende functies ook banen die geschikt zijn als je nog aan het begin van je loopbaan staat.

Stuur ons je cv of neem vandaag nog contact op met een van onze gespecialiseerde recruiters in Herentals.

Kantoren

View Office Locations

  • Herentals

    Frame 21 Diamantstraat 8 b101
    2200 Herentals