Hasselt
Hasselt
Gespecialiseerde rekrutering

​Hasselt is de fiere hoofdstad van een innovatieve provincie waar gevestigde waarden en starters de lokale economie nieuw leven inblazen.

De frisse wind die op de Limburgse arbeidsmarkt waait, is voor een groot deel de verdienste van gedreven durvers die bewust de stap naar het ondernemerschap zetten. Zo noteert de conjunctuurbarometer van Voka in Limburg opvallend veel start-ups.

Corda Campus in Hasselt is een levendige business-community van innovators en start-ups en DronePort Brustem heeft de ambitie om uit te groeien tot een echte ‘drone valley’ in fruitstad Sint-Truiden.

Bij zoveel startersgeweld zou men bijna de gevestigde Limburgse waarden op vlak van productie en logistiek vergeten. Samen met de van oudsher talrijk aanwezige kmo’s en de detailhandel zorgen zij ervoor dat de provincie opnieuw afstevent op duurzame groei. De ‘war for talent’ die daarmee gepaard gaat, wakkert de dynamiek op de arbeidsmarkt alleen maar aan.

Robert Half helpt u in Limburg graag bij uw zoektocht naar een job of bij de rekrutering van uitstekende medewerkers. Onze experts zijn thuis in de lokale markt met zijn specifieke kenmerken.

 

Voeg een vacature toe of Bekijk onze jobs

 

Ons kantoor in Hasselt is gespecialiseerd in vacatures in deze domeinen

  • Tijdelijke boekhoudkundige jobs
  • Administratieve jobs
  • Boekhoudkundige en financiële jobs
  • Interim- en projectmanagement jobs

 

Salarisgids

Op zoek naar de recentste beloningstrends in de accounting-, finance- of administratieve sector? Ga naar onze Salarisgids en ontdek hoeveel u en uw personeel werkelijk zouden moeten verdienen.

 

 

Samen rekruteren we uw topmedewerkers van morgen

Robert Half, wereldmarktleider op vlak van gespecialiseerde rekrutering, is er ook in Hasselt voor u. Onze experts bieden bij uw vacatures alle nodige ondersteuning. Een tijdelijke of permanente job? Reken op ons netwerk en onze expertise om voor u de juiste kandidaten te selecteren en aan te werven.

 

Contacteer ons of Voeg een vacature toe

Als een van de grootste wervingsbureaus van Hasselt kan Robert Half je aan een interessante en goed betaalde baan helpen in de accounting of finance  sector.

Robert Half heeft de reputatie, de connecties en de professionele ervaring om voor jou de juiste baan te vinden in Hasselt. Als een van de grootste wervingsbureaus van België hebben we behalve leidinggevende functies ook banen die geschikt zijn als je nog aan het begin van je loopbaan staat.

Stuur ons je cv of neem vandaag nog contact op met een van onze gespecialiseerde recruiters in Hasselt.

Kantoren

View Office Locations

  • Hasselt

    Ilgatlaan 3
    3500 Hasselt