Diegem
Gespecialiseerde rekrutering

De hoofdstad, de Brusselse Ring en de luchthaven Brussels Airport: ze bevinden zich allemaal op een boogscheut van ons kantoor in Diegem, één van onze drie kantoren in de Brusselse regio. De Oostrand van Brussel bruist van de energie. 

Op de invalswegen van Brussel staan de hoofdzetels van multinationals uit de finance, chemie, IT, consultancy harmonieus naast de kantoren van lokale kmo’s. Regio Halle-Vilvoorde werkt ambitieus aan de reconversie van zijn oude industrie. Op de brownfields rijzen straks winkelprojecten en innovatieve bedrijven op. Nu al klopt Vlaanderens creatieve hart in Vilvoorde aan de Medialaan en in de vernieuwde Kanaalzone. Rond de Leuvense universiteit schieten start-ups als paddenstoelen uit de grond. Klaar om samen met gevestigde waarden de eer van ‘spitsregio Leuven’ hoog te houden.

Robert Half helpt u in Diegem graag bij uw zoektocht naar een job of bij de rekrutering van uitstekende medewerkers. Onze experts zijn thuis in de lokale markt met zijn specifieke kenmerken. Ze werken bovendien nauw samen met onze specialisten in de vestigingen van Brussel en Groot-Bijgaarden. Zo kunnen we u nog beter van dienst zijn.

 

Voeg een vacature toe of Bekijk onze jobs

 

Ons kantoor in Diegem is gespecialiseerd in vacatures in deze domeinen

 • Tijdelijke boekhoudkundige jobs
 • Administratieve jobs
 • Boekhoudkundige en financiële jobs
 • Interim- en projectmanagement jobs
 • IT-jobs
 • Legal jobs

 

Salarisgids

Op zoek naar de recentste beloningstrends in de accounting-, finance- of administratieve sector? Ga naar onze Salarisgids en ontdek hoeveel u en uw personeel werkelijk zouden moeten verdienen.

 

 

Samen rekruteren we uw topmedewerkers van morgen

Robert Half, wereldmarktleider op vlak van gespecialiseerde rekrutering, is er ook in Vlaams-Brabant voor u. Onze experts bieden bij uw vacatures alle nodige ondersteuning. Een tijdelijke of permanente job? Reken op ons netwerk en onze expertise om voor u de juiste kandidaten te selecteren en aan te werven.

 

Contacteer ons of Voeg een vacature toe

Als een van de grootste wervingsbureaus van Diegem kan Robert Half je aan een interessante en goed betaalde baan helpen in de accounting-, finance- of administratieve sector.

Robert Half heeft de reputatie, de connecties en de professionele ervaring om voor jou de juiste baan te vinden in Diegem. Als een van de grootste wervingsbureaus van België hebben we behalve leidinggevende functies ook banen die geschikt zijn als je nog aan het begin van je loopbaan staat.

Stuur ons je cv of neem vandaag nog contact op met een van onze gespecialiseerde recruiters in Diegem.

Kantoren

View Office Locations

 • Diegem

  Pegasus Park De Kleetlaan 12a Bus 4 (4th Floor)
  1831 Diegem