Charleroi
Charleroi
Gespecialiseerde rekrutering

In Charleroi slaan privé-investeerders en de publieke sector de handen in elkaar. Hun gezamenlijke doel? Werk maken van een ambitieus strategisch plan dat de regio in staat stelt om het hoofd te bieden aan de uitdagingen van morgen. Vandaag plukt men reeds de vruchten van die inspanningen … Meer en meer kmo’s en grote internationale bedrijven vinden opnieuw de weg naar Le Pays Noir. Zij vormen er de stuwende kracht achter een mix van groeisectoren: agro-industrie, vliegtuigbouw, telecom, IT, chemie, … Regio Charleroi knoopt opnieuw aan met zijn roemrijk verleden en overtuigt investeerders met ambitie en expertise.

Robert Half helpt u in Charleroi graag bij uw zoektocht naar een job of bij de rekrutering van uitstekende medewerkers. Onze experts beschikken over een breed netwerk en zijn thuis in de lokale markt met zijn specifieke kenmerken.

 

Voeg een vacature toe of Bekijk onze jobs

 

Robert Half Charleroi is gespecialiseerd in vacatures in deze domeinen:

  • Boekhoudkundige en financiële jobs
  • Tijdelijke boekhoudkundige jobs
  • Administratieve jobs

 

Salarisgids

Op zoek naar de recentste beloningstrends in de accounting-, finance- of administratieve sector? Ga naar onze Salarisgids en ontdek hoeveel u en uw personeel werkelijk zouden moeten verdienen.

Samen rekruteren we uw topmedewerkers van morgen

Robert Half, wereldmarktleider op vlak van gespecialiseerde rekrutering, is er ook in Charleroi voor u. Onze experts in Accountancy & Finance en in administratieve profielen bieden bij uw vacatures alle nodige ondersteuning. Een tijdelijke of permanente job? Reken op ons netwerk en onze expertise om voor u de juiste kandidaten te selecteren en aan te werven.

 

Contacteer ons of Voeg een vacature toe

Als een van de grootste wervingsbureaus van Charleroi kan Robert Half je aan een interessante en goed betaalde baan helpen in de accounting of administratieve sector.

Robert Half heeft de reputatie, de connecties en de professionele ervaring om voor jou de juiste baan te vinden in Charleroi. Als een van de grootste wervingsbureaus van België hebben we behalve leidinggevende functies ook banen die geschikt zijn als je nog aan het begin van je loopbaan staat.

Stuur ons je cv of neem vandaag nog contact op met een van onze gespecialiseerde recruiters in Charleroi.

Kantoren

View Office Locations

  • Charleroi

    Rue des frères Wright, 29 B5
    6041 Gosselies