Video's over rekrutering en carrièreadvies

Het videokanaal van Robert Half houdt u op de hoogte van het laatste nieuws uit de rekruteringssector voor finance, accounting en banking. We hebben een aantal video's voor u opgenomen waarmee u in uw loopbaan als financeprofessional vooruitgang kunt boeken.

 

Carrièreadvies

Hoe u de relatie met uw baas kunt verbeteren

Doeltreffend kunnen communiceren is in het bedrijfsleven een cruciale factor voor succes. Als u de relatie met uw baas wilt verbeteren, kunt u direct resultaat boeken als u weet hoe hij of zij het liefst communiceert.

Laat dit u niet overkomen

Soms is het makkelijker om uit te leggen hoe u iets op de juiste manier doet door te laten zien hoe u het niet moet doen. Daarom heeft Robert Half de videoreeks “Laat dit u niet overkomen” gemaakt. In deze video’s ziet u het soort fouten waarmee uw zoektocht naar een job of uw loopbaanontwikkeling de mist in kan gaan – letterlijk.

Fouten tijdens het sollicitatiegesprek, etiquetteblunders, mislukte salarisonderhandelingen... Zorg ervoor dat zulke missers uw carrière niet in de weg staan! Of u nu op zoek bent naar een baan, of bij uw huidige werkgever hogerop wilt komen, het is altijd belangrijk een goede indruk te maken. Kijk op ons videokanaal naar "Laat dit u niet overkomen", een nieuwe reeks carrièrebloopers van Robert Half.

In it to win it!
outen tijdens het sollicitatiegesprek

Pookie Bear
Etiquetteblunder

 

How can I get a raise?
Blooper rond salarisonderhandelingen

I did it
Blooper rond kantoorbeleid

 

The Office Coach
Carrièrecoaching zoals het niet moet

 

Deze pagina delen