2017 Salarisgids

Robert Half
Salarisgids 2017

In de Robert Half Salarisgids 2017 vindt u niet alleen de meest recente startsalarissen terug, maar hij biedt u ook een reeks inzichten over de recentste evoluties op de arbeidsmarkt en de laatste jobtrends voor financiële, boekhoudkundige en administratieve profielen. Met deze gids willen we u op weg helpen om verder uw droomteam uit te bouwen en te behouden, want uw mensen maken uw organisatie.

Download de Salarisgids 2017

Ontvang de Robert Half Salarisgids 2017 in uw inbox door het onderstaand formulier in te vullen. Laat ons weten of u momenteel aanwerft of op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Eén van onze consultants zal u dan spoedig contacteren.

Teaser one - image

Positieve vooruitzichten: aanwervingen hoog op de agenda

Het herstel van de arbeidsmarkt blijft zich verderzetten. De taxshift werpt zijn vruchten af en zowel Eurostat als de Nationale Bank hebben positieve vooruitzichten voor het komende jaar. Het aantal vaste contracten en open vacatures neemt toe.

Teaser two - image

Snelheid tijdens het rekruteringproces almaar crucialer

Met een steeds kleiner wordende talentenpool van hooggekwalificeerde professionals en een toegenomen concurrentie om die kandidaten aan het bedrijf te binden, lopen bedrijven het risico de kandidaat van hun voorkeur te verliezen als het aanwervingsproces te lang duurt. Ontdek onze checklist ‘Aanwerven in 12 stappen’.

Teaser three - image

Flexibiliteit wordt het sleutelbegrip voor 2017

Van flexibele verloning, waarbij werknemers de mogelijkheid krijgen om zelf hun verloningspakket zelf samen te stellen, tot het initiatief ‘werkbaar werk’ van de federale regering: flexibiliteit wordt het komende jaar belangrijker dan ooit.

Voor meer informatie:

Download de Salarisgids

De Robert Half Salarisgids 2017 biedt een uitgebreid overzicht van de gangbare salarisvorken, extralegale voordelen en specifieke jobtrends voor:

Finance & Accounting

De digitalisering heeft een duidelijke impact op de financeafdeling. Financeafdelingen moeten vandaag een bredere kijk hebben dan enkel op financiën. Ze moeten vooruitkijken en op toekomstige ontwikkelingen anticiperen. Ontdek de veranderende verwachtingen, over welke vaardigheden u moet beschikken om die tegemoet te komen en wat de salaristrends zijn voor financiële profielen.

Administratieve ondersteuning

De rol van administratief ondersteunend personeel wordt steeds belangrijker binnen bedrijven. De dagelijkse taken zijn enorm veranderd en administratief personeel krijgt er steeds meer projecten en verantwoordelijkheden bij. Ontdek over welke vaardigheden u moet beschikken en wat de salaristrends zijn voor administratieve profielen.

Salary Calculator

Looncalculator

In enkele klikken kan u berekenen wat een gemiddelde startsalaris zal zijn voor specifieke functies in 2017. Deze looncalculator kan u ondersteunen tijdens een volgende salarisonderhandeling of tijdens een job interview.

Bereken nu

Deze pagina delen