Carrière tips

Robert Half is een expert in het plaatsen van talenten bij topbedrijven. Om het meeste uit jouw loopbaan te behalen willen we je graag assistentie verlenen. Ontdek hieronder al onze tips en adviezen om jouw droombaan te vinden.

 

Carrièretips - cv

CV

Op zoek naar een nieuwe job? Eén van de belangrijkste zaken die je nodig hebt om op te vallen naast al die andere sollicitanten is het cv. Wat is een cv, hoe stel je dit het beste op en wat zijn de belangrijkste elementen die je zeker moet opnemen in een cv? Dat lees je hier.

 

Carrièretips - Sollicitatiebrief

Sollicitatiebrief

Heb je de vacature gevonden die jou bevalt of wil je een open sollicitatie versturen? Dankzij jouw sollicitatiebrief kan je er voor zorgen dat de recruiter jouw gaat uitnodigen.

 

Carrièretips - Sollicitatiegesprek

Sollicitatiegesprek

Heb je een sollicitatiegesprek in het vooruitzicht? Doe jouw huiswerk dankzij onze tips. We laten je weten hoe je het best gedraagt op een sollicitatiegesprek, welke vragen er kunnen gesteld worden en hoe te reageren in elke situatie.

 

Carrièretips - Salaris

Salaris

U weet dat u het verdient, maar weet uw baas dat ook? Ontdek hoe u op een professionele en doeltreffende manier om een salarisverhoging vraagt.

Deze pagina delen