Grand-Bigard
Grand-Bigard
Gespecialiseerde rekrutering

Tussen de Brusselse Ring en de drukte van de hoofdstad ligt in Groot-Bijgaarden één van onze drie kantoren in regio Brussel. Hier is alles continu in beweging. De omgeving ademt dynamiek en bedrijvigheid. Typerend voor de Brusselse Westrand, een regio in volle expansie.

In Asse, Zellik en Groot-Bijgaarden vindt u veel kmo’s. Heel wat onder hen gooien internationaal hoge ogen. Rond Anderlecht en Molenbeek staan de hoofdzetels van multinationals uit de autosector, farma, IT en voedingsindustrie harmonieus naast een gediversifieerde mix van lokale bedrijven. Ook het nabij gelegen Pajottenland herbergt – naast de grootste retailer van het land – een massa kleine en middelgrote bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren. Heel wat boekhoudkantoren en financiële dienstverleners zijn als satellieten rond deze bedrijven gevestigd.

Robert Half helpt u in Brussel en de rand graag bij uw zoektocht naar een job of bij de rekrutering van uitstekende medewerkers. Onze experts zijn thuis in de lokale markt met zijn specifieke kenmerken: onder meer het grote belang dat hier aan tweetaligheid wordt gehecht. Ons team werkt hier bovendien nauw samen met onze specialisten in de vestigingen van Brussel en Diegem. Zo kunnen we u nog beter van dienst zijn.

 

Voeg een vacature toe of Bekijk onze jobs.

Ons kantoor in Groot-Bijgaarden is gespecialiseerd in vacatures in deze domeinen

 • Tijdelijke boekhoudkundige jobs
 • Administratieve jobs
 • Boekhoudkundige en financiële jobs
 • Interim- en projectmanagement jobs
 • IT-jobs
 • Juridische jobs

Salarisgids

Op zoek naar de recentste beloningstrends in de accounting-, finance- of administratieve sector? Ga naar onze Salarisgids en ontdek hoeveel u en uw personeel werkelijk zouden moeten verdienen.

Samen rekruteren we uw topmedewerkers van morgen

Robert Half, wereldmarktleider op vlak van gespecialiseerde rekrutering, is er ook in Groot-Bijgaarden voor u. Onze experts bieden bij uw vacatures alle nodige ondersteuning. Een tijdelijke of permanente job? Reken op ons netwerk en onze expertise om voor u de juiste kandidaten te selecteren en aan te werven.

 

Contacteer ons of Voeg een vacature toe

Als een van de grootste wervingsbureaus van Groot-Bijgaarden kan Robert Half je aan een interessante en goed betaalde baan helpen in de accounting-, finance- of administratieve sector.

Robert Half heeft de reputatie, de connecties en de professionele ervaring om voor jou de juiste baan te vinden in Groot-Bijgaarden. Als een van de grootste wervingsbureaus van België hebben we behalve leidinggevende functies ook banen die geschikt zijn als je nog aan het begin van je loopbaan staat.

Stuur ons je cv of neem vandaag nog contact op met een van onze gespecialiseerde recruiters in Groot-Bijgaarden.

Kantoren

View Office Locations

 • Groot-Bijgaarden

  Stationsstraat 34 Bus 1
  1702 Groot-Bijgaarden