Gand
Gand
Gespecialiseerde rekrutering

Oost-Vlaanderen is traditioneel een economisch welvarende provincie, met een sterke, gediversifieerde arbeidsmarkt. In en rond Gent bevindt zich een uitgebreide dienstensector en een stevige productie-omgeving. Met een sterke KMO-markt, de Gentse Haven, een sterke expertise in biotech en de aanwezigheid van Universiteit Gent heeft de regio ook andere belangrijke troeven in de hand.

Provincie Oost-Vlaanderen bruist van innovatie- en ondernemingsdrang. Langs de E17, E40 en N49 staan de succesvolle bedrijven zij aan zij. Technologiebedrijven en -start-ups schieten als paddenstoelen uit de grond. De Arteveldestad wordt daarom wel eens het Silicon Valley van de Lage Landen genoemd. Dit maakt dat toptalent in deze regio vaak zowel bij gevestigde waarden als nieuwkomers aan de slag kan. Prognoses zijn dan ook dat de ‘war for talent’ de komende jaren in Oost-Vlaanderen nog heviger zal woeden dan elders.

Robert Half helpt u in Oost-Vlaanderen graag bij uw zoektocht naar een job of bij de rekrutering van uitstekende medewerkers. Onze experts zijn thuis in de lokale markt met zijn specifieke kenmerken. 

 

Voeg een vacature toe of Bekijk onze jobs

 

Ons kantoor in Gent is gespecialiseerd in vacatures in deze domeinen

  • Tijdelijke boekhoudkundige jobs
  • Administratieve jobs
  • Boekhoudkundige en financiële jobs
  • Interim- en projectmanagement jobs

 

Salarisgids

Op zoek naar de recentste beloningstrends in de accounting-, finance- of administratieve sector? Ga naar onze Salarisgids en ontdek hoeveel u en uw personeel werkelijk zouden moeten verdienen.

Samen rekruteren we uw topmedewerkers van morgen

Robert Half, wereldmarktleider op vlak van gespecialiseerde rekrutering, is er ook in Oost-Vlaanderen voor u. Onze experts bieden bij uw vacatures alle nodige ondersteuning. Aanwerven op tijdelijke of permanente basis? Reken op ons netwerk en op onze expertise om voor u de juiste kandidaten te selecteren en aan te werven. 

 

Contacteer ons of Voeg een vacature toe

Als een van de grootste wervingsbureaus van Gent kan Robert Half je aan een interessante en goed betaalde baan helpen in de accounting-, finance- of administratieve sector.

Robert Half heeft de reputatie, de connecties en de professionele ervaring om voor jou de juiste baan te vinden in Gent. Als een van de grootste wervingsbureaus van België   hebben we behalve leidinggevende functies ook banen die geschikt zijn als je nog aan het begin van je loopbaan staat.

Stuur ons je cv of neem vandaag nog contact op met een van onze gespecialiseerde recruiters in Gent.

Kantoren

View Office Locations

  • Gent

    Sluisweg 2 / bus 6 - 4de verdieping
    9000 Gent