Expertise & advies

Wat maakt Robert Half zo interessant voor werkgevers?

icoon: gsm

Tijdelijke versterking die rendeert

Wij selecteren voor u tijdelijke medewerkers die u tijdens piekmomenten snel uit de nood helpen. Zonder overheadkosten en met directe inzetbaarheid.

icoon: vlag

Snelle aanwervingen

Onze consultants weten – dankzij hun proactieve rekruteringsstrategie – als geen ander waar de beste talenten zich bevinden. Zo kunnen ze u snel topprofielen voorstellen.

icoon: duimspijker

Flexibele rekrutering

We plaatsen de meest gekwalificeerde professionals op tijdelijke, interim-management- en permanente basis. Zo voorzien we een waaier van flexibele rekruteringsoplossingen. 

icoon: klok

Klantgerichte service

Rekrutering is geen bandwerk. In elke stap van uw rekruteringsproces mag u rekenen op een gepersonaliseerde service.

icoon: bureaulamp

Company-In

Met onze Company-In-formule ziet u op één dag verschillende gescreende kandidaten op dezelfde gestructureerde manier. Zo neemt u snel de juiste beslissing voor uw vaste aanwervingen.

icoon: idee

Direct Start

Met de Direct Start-formule start uw tijdelijke medewerker onmiddellijk. U evalueert hem of haar na de eerste gepresteerde werkdag. Zo verliest u geen tijd en blijft het werk niet liggen.


De juiste kandidaat vinden met Robert Half

Onze recruitment consultants werken uitsluitend op vacatures in hun vakgebied. Ze nemen ook de tijd om naar u te luisteren. Om uw bedrijf en de vereisten van de job perfect te begrijpen, maken ze altijd een gerichte analyse van:

Onze Recruitement consultants luisteren naar uw noden.
  • De functieomschrijving — Gaat het om tijdelijk of vast werk? Wat moet de ideale kandidaat zeker kennen en kunnen? Welke vaardigheden zorgen voor extra meerwaarde? Welke ‘soft skills’ zijn interessant om succesvol mee te draaien in uw specifieke bedrijfscultuur?

  • De vereisten voor een geslaagde rekrutering — Elke vacature, elk project, elke organisatie is anders. We denken met u mee en durven uw aanvraag zo te benaderen dat er onverwachte nieuwe oplossingen opduiken. Altijd met één doel: uw return on investment.

  • Uw bedrijfscultuurOP NAAR WERK WAAR JE HAPPY VAN WORDT. Om dat waar te maken besteden we extra aandacht aan de zoektocht naar kandidaten die passen bij de cultuur van uw organisatie. Dat is een extra garantie op betere resultaten en gelukkigere medewerkers.

Wat maakt Robert Half zo interessant voor wie werk zoekt?

icoon: gsm

De juiste match

Bij Robert Half vertrekken we altijd vanuit jouw noden en verwachtingen. Die matchen we aan het gezochte profiel en de bedrijfscultuur van onze klant. Zo ben je zeker van meer evenwicht, waardering en werkplezier.

icoon: vlag

Competitief verloningspakket

We volgen continu de gangbare salarisschalen voor diverse functies binnen finance, accounting, banking, administratieve ondersteuning, IT en legal. En die delen we met bedrijven en kandidaten. Zo ben je zeker dat je altijd een correct salaris krijgt.

icoon: duimspijker

Geen kosten

We rekenen je als kandidaat nooit kosten aan voor een wervings- of selectieprocedure.

icoon: klok

Online opleidingen

Je krijgt toegang tot 8 000 gratis e-learning cursussen: ideaal om je skills te boosten en om je profiel nóg aantrekkelijker te maken voor potentiële werkgevers.


Zo helpen we je aan werk dat perfect bij je past

Robert Half is wereldwijd marktleider in gespecialiseerde rekrutering. We zijn altijd op zoek naar goede kandidaten voor uitdagende jobs in interessante bedrijven. En dat zowel voor tijdelijk als vast werk. Hier vind je al enkele tips die je in de richting zetten van werk dat bij je past:

Onze Recruitement consultants luisteren naar uw noden.
  • Zoek in onze vacatures — We plaatsen elke dag nieuwe vacatures op onze site. Stel je meteen kandidaat als je iets interessants ziet. Of maak een vacature-alert aan zodat je altijd up-to-date aanbiedingen ontvangt die passen bij jouw profiel.

  • Hou je klaar voor een interview — Bij Robert Half luisteren we echt naar wat jij van je carrière verlangt. In een persoonlijk adviesgesprek met één van onze recruitmentspecialisten hebben we het over je achtergrond, je talent, je ambities en verwachtingen. In functie van de jobs waar je op mikt, vraagt hij of zij je misschien ook om enkele tests af te leggen. Al deze voorbereiding is erop gericht om je samen te brengen met de juiste werkgever.

  • Maak – samen met ons – werk van een succesvolle start — Als onze rekruteringsspecialisten je matchen met een van onze klanten, dan zorgen we voor correcte afspraken en een goed contract. Een uitbreiding van tijdelijk werk naar vast? Wij garanderen dat alles vlot verloopt.

  • Haal het maximum uit onze tips en opleidingen — We bieden je een waaier van mogelijkheden om je talent verder aan te scherpen. Ontdek onze sollicitatie- en loopbaantipsinteressante blogartikels of kies uit het e-Learning aanbod van meer dan 8 000 gratis cursussen. Zo maak je jezelf nóg waardevoller voor potentiële werkgevers.