Gespecialiseerde projectsourcingprofessionals voor langlopende projecten

Projectcontinuïteit en gemoedsrust

Het laatste wat u nodig hebt tijdens een belangrijk project is personeelsverloop. De projectsourcingoplossing van Robert Half brengt u in contact met gespecialiseerde professionals, zodat de continuïteit van uw project gewaarborgd blijft, zeker wanneer dat van kritiek belang is. Aangezien onze projectsourcingprofessionals Robert Half-medewerkers zijn, kunt u voor terugkerende opdrachten steeds een beroep doen op dezelfde persoon.

Onze projectsourcingprofessionals zijn hoogopgeleide specialisten met een uitgebreide en gevarieerde expertise. In de loop van hun carrière hebben ze uitdagende en complexe opdrachten uitgevoerd bij uiteenlopende bedrijven in een waaier aan sectoren. Ze houden van de uitdagingen van projectwerk en integreren zich moeiteloos in uw team om meteen aan de slag te gaan.

Wanneer kan je beroep doen op projectsourcingprofessionals

Bent u op zoek naar hoogopgeleide specialisten die vanaf dag één kunnen meedraaien in uw team, maar dan zonder de kosten en het engagement op lange termijn van een vaste aanwerving? Dan is de projectsourcingoplossing van Robert Half de ideale keuze. Onze specialisten zijn geknipt voor:

Consultants set the strategy icon

Terugkerende en cyclische projecten

Optimaliseer uw productiviteit door steeds dezelfde professional in te schakelen voor terugkerende projecten, zoals kwartaal- of jaarafsluitingen. Profiteer van de vertrouwdheid en korte leercurve van professionals die u al kent en aan het werk hebt gezien.

Specialized staff executes the plan icon

Ad-hoc aanwerving

Hebt u een dringende vacature, maar geen tijd om iemand aan te werven? Schakel dan een projectsourcingprofessional in om tijdelijk mee te werken en vervolgens de persoon die u uiteindelijk aanwerft, te helpen om op kruissnelheid te komen. Profiteer van minimale downtime.

Consultants set the strategy icon

Gegarandeerde projectcontinuïteit

Voor langlopende projecten kunt u zich geen personeelsverloop veroorloven in kritieke functies. Onze professionals blijven tot het einde van het project en dragen hun lopende verantwoordelijkheden over aan uw team, zodat de bedrijfscontinuïteit gegarandeerd blijft.

Specialized staff executes the plan icon

Langdurige afwezigheden

Zorg voor een naadloze vervanging van uw belangrijke medewerkers die langdurig afwezig zijn in het kader van een opdracht, ouderschapsverlof, ziekteverlof of een sabbatjaar. We sturen een projectsourcingprofessional die over de vereiste vaardigheden en expertise beschikt voor de functie.

Stuur vacature

Bent u werkgever en wenst u met ons te overleggen over uw aanwervingsbehoefte? Vul onderstaande formulier in en één van onze consultants neemt telefonisch contact met u op.


Over de functie


  • - Kies een optie -
  • - Kies een optie -

Hoe kunnen we u contacteren?
RH Hidden Fields

Wie zijn de projectsourcingprofessionals van Robert Half?

Onze experts hebben gekozen voor een carrièrepad waarin ze ervaring opdoen in diverse projecten, bedrijven en sectoren. Ze zijn gepassioneerd door opdrachten die hun vaardigheden op de proef stellen en hen voor nieuwe uitdagingen stellen.

Als vaste medewerkers van Robert Half ontvangen ze een competitief loon- en voordelenpakket. Ze beschouwen hun werk voor uw bedrijf dus niet als een tijdelijke opdracht in afwachting van een vaste baan. Onze projectsourcingprofessionals zijn 100% gemotiveerd om uw project te laten slagen. En na afloop zorgen ze voor een naadloze overdracht aan uw terugkerende of nieuw aangeworven medewerker of aan het huidige team.

Voordelen van werken met onze projectsourcingprofessionals

De projectsourcingdienst van Robert Half is een ongeëvenaarde personeelsoplossing die een enorme meerwaarde biedt.

Kosten besparen

Voor langlopende projecten kunt u zich geen onderbrekingen in de personeelsbezetting veroorloven. Een projectsourcingprofessional inschakelen is veel efficiënter – zowel qua geld als tijd – dan een medewerker moeten vervangen. Onze professionals helpen u ook om de kosten van overwerk en de vaste kosten van meer voltijdse medewerkers beperkt te houden.

Gevarieerde skills

Door hun brede ervaring beschikken onze experts over uiteenlopende competenties en vaardigheden in tal van domeinen. We screenen elk van onze professionals om zeker te zijn dat ze over de vaardigheden beschikken waarnaar onze klanten vragen.

Uitgebreide pool van kandidaten

Vanuit onze specialisaties voor tijdelijk en vast personeel krijgen we voortdurend aanbevelingen over potentiële projectsourcingprofessionals. We werven ook aan op maat volgens de specifieke vereisten van onze klanten.

Robert Half is geen advocatenkantoor en verleent geen juridische vertegenwoordiging.