Bruxelles
Bruxelles
Gespecialiseerde rekrutering

​Brussel is meer dan de politieke en culturele hoofdstad van België. Als hoofdstad van Europa herbergt Brussel ook tal van vooraanstaande Europese en internationale instellingen zoals de NAVO. Logisch dat hier heel wat zakenmensen, diplomaten en expats wonen en werken.

De stad heeft ook als toeristische trekpleister heel wat te bieden. Van overal ter wereld komt men de Grote Markt, het Atomium en het Magritte-Museum bewonderen. Mede door de ideale ligging op de assen Londen-Keulen en Parijs-Amsterdam is Brussel uitgegroeid tot een fintech-koploper. De metropool is en blijft een van Europa’s belangrijkste steden: hier worden dag na dag – zowel zakelijk als politiek – belangrijke beslissingen genomen.

Onze experts zijn thuis in de lokale markt en hebben een breed netwerk. Ze werken bovendien nauw samen met onze specialisten in de vestigingen van Diegem en Groot-Bijgaarden. Zo kunnen we u nog beter van dienst zijn bij uw zoektocht naar een job of naar de juiste medewerkers.

 

Voeg een vacature toe of Bekijk onze jobs

 

Ons kantoor in Brussel is gespecialiseerd in vacatures in deze domeinen

 • Tijdelijke boekhoudkundige jobs
 • Administratieve jobs
 • Boekhoudkundige en financiële jobs
 • Interim- en projectmanagement jobs
 • Bank en verzekering jobs
 • IT jobs 
 • Juridische jobs
 • Executive jobs

Salarisgids

Op zoek naar de recentste beloningstrends in de accounting-, finance- of administratieve sector? Ga naar onze Salarisgids en ontdek hoeveel u en uw personeel werkelijk zouden moeten verdienen

Samen rekruteren we uw topmedewerkers van morgen

Robert Half, wereldmarktleider op vlak van gespecialiseerde rekrutering, is er ook in Brussel voor u. Onze experts bieden bij uw vacatures alle nodige ondersteuning. Een tijdelijke of permanente job? Reken op ons netwerk en onze expertise om voor u de juiste kandidaten te selecteren en aan te werven.

 

Contacteer ons of Voeg een vacature toe

Als een van de grootste wervingsbureaus van Brussel kan Robert Half je aan een interessante en goed betaalde baan helpen in de accounting-, finance-, juridische-, banken-, financiële dienstverlenings-, IT- of administratieve sector.

Robert Half heeft de reputatie, de connecties en de professionele ervaring om voor jou de juiste baan te vinden in Brussel. Als een van de grootste wervingsbureaus van België hebben we behalve leidinggevende functies ook banen die geschikt zijn als je nog aan het begin van je loopbaan staat.

Stuur ons je cv of neem vandaag nog contact op met een van onze gespecialiseerde recruiters in Brussel.

Kantoren

View Office Locations

 • Brussel

  Louizalaan 235 - 10de verdieping
  1050 Brussel