Nieuws en opinie

3 essentiële eigenschappen voor hedendaagse CEO's

Twee van de belangrijkste factoren die beïnvloeden hoe de wereld zakendoet – digitalisering en disruptie – laten zich al duidelijk gevoelen. Dus over welke eigenschappen moet een nieuwe CEO beschikken in de zakenwereld van vandaag?

Zo wordt u geheadhunt door een executive-searchconsultant

Wanneer u door een executive-searchconsultant wordt geheadhunt, bevindt u zich als kandidaat in een bevoorrechte positie. Als u klaar bent voor een nieuwe uitdaging en denkt dat een rekruteringsbureau u daarbij kan helpen, zijn er verschillende manieren om de kans te vergroten dat u opgemerkt wordt.

8 redenen om een executive-searchspecialist onder de arm te nemen

 De negatieve impact van een openstaande leidinggevende functie op het succes van uw bedrijf en het welzijn van een volledige afdeling kan groot zijn. Wilt u in dergelijke situaties echt het risico nemen van snelle, goedkope alternatieven? Om een doordachte beslissing te kunnen nemen leest u hier waarom het interessant kan zijn om een beroep te doen op een 'retained' executive-searchbureau om het ideale talent voor uw seniorfuncties te vinden.

Welke functies worden de komende jaren relevant in de IT-sector?

Kunstmatige intelligentie en robotica vormen een bedreiging voor talloze banen. Maar er zijn heel wat mogelijkheden voor ontwikkeling of omscholing, met name in de IT-sector, en paradoxaal genoeg hebben niet al die opkomende functies een digitaal karakter.

Inschrijving nieuwsbrief

Gelieve uw Voornaam in te vullen.
Gelieve uw Email in te vullen.

Duid aan welke informatie voor u het meest relevant is:*

Selecteer minimaal één optie.

Alle verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt en welkom.