CV

6 tips om jouw LinkedIn-profiel te optimaliseren

In

Simpelweg een LinkedIn-profiel aanmaken en wat werkervaringen uit het verleden toevoegen volstaat niet. Met deze tips optimaliseer je jouw LinkedIn-profiel en vergroot je je kans om gevonden én misschien wel aangenomen te worden door de juiste recruiters.

Vaardigheden vermelden op je cv: zó pak je het aan

In

Vaardigheden of competenties zijn essentieel op je cv. We leggen je uit wat je best vermeldt en waarom. Lees onze tips en maak met je nieuw cv indruk op je toekomstige werkgever.

Referenties op je cv: broodnodig of overbodig?

In

Je bent op zoek naar een (andere) job en wil natuurlijk graag het perfecte cv opstellen. Sommige sollicitanten kiezen ervoor om dit lijstje aan te vullen met referenties: verwijzingen naar personen die met jou hebben samengewerkt. Een goed idee, of juist niet? Dat lees je hier.

Je cv opstellen: de ultieme checklist

In

Checklist cv: een sterke cv opmaak waarmee je gegarandeerd indruk maakt op rekruteerders? Gebruik onze handleiding en maak een cv volgens de regels van de kunst.

Welke studentenjobs zet ik op mijn cv (en welke niet)?

In

Wanneer het tijd is om te gaan solliciteren, zet je niet zomaar eender welke studentenjob op je cv. Als je een goede indruk wilt maken, hou je het best rekening met de volgende richtlijnen.

Inschrijving nieuwsbrief

Voornaam *

Email *

Duid aan welke informatie voor u het meest relevant is: *

Carrièreadvies voor werkzoekenden en werknemers
Leiderschap- & wervingsadvies voor managers en bedrijfsleiders