Robert Half blog

Tips, advies en nuttige informatie voor recruiters en werkzoekenden. Verbeter je rekruteringsproces, of vind de job die bij je past dankzij het advies van een ervaren rekruteringsbureau.

Vijftien jaar Robert Half in West-Vlaanderen: trends en evoluties op de markt

In 2007 opende Robert Half haar kantoor in West-Vlaanderen. Anno 2022 telt de marktleider in gespecialiseerde rekrutering zes divisies in Roeselare. Niet alleen het kantoor is sterk gegroeid, ook de West-Vlaamse arbeidsmarkt is geëvolueerd op vijftien jaar tijd. Veronique Elskens, Senior Director van Robert Half West-Vlaanderen, blikt terug op de afgelopen vijftien jaar.

Op zoek naar een nieuwe job? Schakel de hulp in van een interimkantoor

Wanneer je op zoek bent naar een job, dan zal je merken dat je heel wat vacatures tegenkomt van interimkantoren. En dat biedt heel wat voordelen. Uitzendarbeid kan een goede springplank zijn voor een vaste job, of net de ideale gelegenheid om via tijdelijke jobs de markt te verkennen en zo te ontdekken wat écht bij je past.

Loods jouw bedrijf vlot de zomer door: denk nu al aan extra medewerkers

De zomervakantie is in de meeste bedrijven vaak een rustigere periode, met veel medewerkers die op vakantie vertrekken. Maar u verliest de thuisblijvers beter niet uit het oog. Zij dienen immers de workload op te vangen tijdens de afwezigheid van collega’s. Als bedrijfsleider of HR-verantwoordelijke is het daarom belangrijk om de nodige vervanging te voorzien.

Een job aanvaarden als je niet helemaal overtuigd bent: een goed idee?

Misschien heb je het al eens meegemaakt: een jobaanbieding krijgen waar je je niet 100% goed bij voelt. Neem je die toch aan en ga je ervan uit dat je gaat groeien in de job en het wel zal meevallen? Of ga je er toch niet op in? En hoe voorkom je dat je tijd verliest aan een job die niet helemaal jouw ding is?

Inschrijving nieuwsbrief

Gelieve uw Voornaam in te vullen.
Gelieve uw Email in te vullen.

Duid aan welke informatie voor u het meest relevant is:*

Selecteer minimaal één optie.

Alle verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt en welkom.