Robert Half blog

Tips, advies en nuttige informatie voor recruiters en werkzoekenden. Verbeter je rekruteringsproces, of vind de job die bij je past dankzij het advies van een ervaren rekruteringsbureau.

Hoe te antwoorden op de vraag naar je gewenste loon

Het sollicitatiegesprek loopt vlot. Je hebt de gevraagde kwalificaties, het klikt met de rekruteerder en je komt vlot en zelfzeker over. Je maakt echt kans op deze job. Dan komt de lastige vraag: "Wat verwacht je te verdienen?". Timing, tact en onderzoek zijn je sleutels voor succes wanneer je met een potentiële werkgever over een marktconform salaris praat.

Interne mobiliteit: Laat uw in-house talent groeien

Onderzoek wijst uit dat bedrijven voor het invullen van vacatures vooral op zoek gaan naar talent van buitenaf. Toch is ook intern rekruteren in opmars. Als het goed wordt aangepakt en als u rekening houdt met enkele aandachtspunten, is interne mobiliteit een uitgelezen manier om uw in house talent te behouden en te versterken. Nu en met het oog op de toekomst.

Vier tips om een goede en professionele mentor te worden

Een professioneel mentorprogramma kan heel leerrijk zijn, niet alleen voor diegene die u onder uw vleugels neemt maar ook voor uzelf als mentor. Wij geven graag 4 tips die kunnen helpen om een positieve impact te hebben als mentor.

Inschrijving nieuwsbrief

Gelieve uw Voornaam in te vullen.
Gelieve uw Email in te vullen.

Duid aan welke informatie voor u het meest relevant is:*

Selecteer minimaal één optie.

Alle verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt en welkom.