Robert Half blog

Tips, advies en nuttige informatie voor recruiters en werkzoekenden. Verbeter je rekruteringsproces, of vind de job die bij je past dankzij het advies van een ervaren rekruteringsbureau.

Net afgestudeerd: Hoe kan je een job vinden zonder ervaring in een verstoorde economie?

Een eerste job, een binnen- of buitenlandse stage… De COVID-19-pandemie treft heel wat studenten en pas afgestudeerden en laat veel onzekerheid bestaan over hun (toekomstige) eerste stappen op de arbeidsmarkt. Toch is het zoeken en vinden van werk nog steeds noodzakelijk. Hier zijn een paar tips om deze uitdaging in alle rust aan te gaan.

Corona versnelt de digitalisering: zo houden bedrijven het tempo bij

De coronapandemie zou weleens dé gangmaker kunnen worden voor de digitalisering in bedrijven: telewerken en online vergaderen zijn in geen tijd vanzelfsprekend geworden. De wereldwijde epidemie kan de druk opvoeren om de digitale shift te maken. Er is nu nood aan digitaliseringsstrategieën.

Cyberbeveiliging en technologisch risico: de impact van COVID-19

Op amper enkele weken tijd deed de COVID-19-pandemie miljoenen mensen overschakelen op telewerk. De wereldwijde economie en de samenleving – zowel bedrijven en organisaties als individuen – werden plots veel afhankelijker van het internet, apps en de digitale economie.

Inschrijving nieuwsbrief

Gelieve uw Voornaam in te vullen.
Gelieve uw Email in te vullen.

Duid aan welke informatie voor u het meest relevant is:*

Selecteer minimaal één optie.

Alle verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt en welkom.