Antwerp
Antwerp
Gespecialiseerde rekrutering

​Stad en provincie Antwerpen zijn van oudsher twee sterkhouders van de Vlaamse en Belgische economie. De wereldhaven van Antwerpen zorgt voor internationale uitstraling en dynamiek en rijgt de records aan elkaar. Bovendien staan er nog verschillende investeringsprojecten op stapel, wat de groei van de haven alleen maar ten goede kan kopen. Op zijn beurt zal dat zorgen voor een nog sterkere aanwezigheid van logistieke, chemische en petrochemische bedrijven.

De grootste stad van Vlaanderen ademt ondernemerschap en heeft een internationale reputatie als creatieve hotspot. Antwerpen is al decennia toonaangevend op vlak van mode, retail, cultuur en gastronomie. Zowel in de Sinjorenstad als in buurstad Mechelen zien boeiende initiatieven in ICT, architectuur, communicatie en media het licht.

Als een van de grootste wervingsbureaus van Antwerpen helpt Robert Half u bij uw zoektocht naar een job of bij de rekrutering van uitstekende medewerkers. Onze experts zijn thuis in de lokale markt met zijn specifieke kenmerken.

 

Voeg een vacature toe of Bekijk onze jobs

 

Ons kantoor in Antwerpen is gespecialiseerd in vacatures in deze domeinen

 • Tijdelijke boekhoudkundige jobs
 • Administratieve jobs
 • Boekhoudkundige en financiële jobs
 • Interim- en projectmanagement jobs
 • IT jobs 
 • Executive jobs

 

Salarisgids

Op zoek naar de recentste beloningstrends in de accounting-, finance- of administratieve sector? Ga naar onze Salarisgids en ontdek hoeveel u en uw personeel werkelijk zouden moeten verdienen.

Samen rekruteren we uw topmedewerkers van morgen

Robert Half, wereldmarktleider op vlak van gespecialiseerde rekrutering, is er ook in Antwerpen voor u. Onze experts in rekruteringsoplossingen op maat bieden bij uw vacatures de ondersteuning die u nodig hebt. Tijdelijk of op permanente basis? Reken op ons netwerk en op onze expertise om voor u de juiste kandidaten te selecteren en aan te werven.

 

Contacteer ons of Voeg een vacature toe

Als een van de grootste wervingsbureaus van Antwerpen kan Robert Half je aan een interessante en goed betaalde baan helpen in de accounting-, finance-, banken-, financiële dienstverlenings-, IT- of administratieve sector.

Robert Half heeft de reputatie, de connecties en de professionele ervaring om voor jou de juiste baan te vinden in Antwerpen. Als een van de grootste wervingsbureaus van België hebben we behalve leidinggevende functies ook banen die geschikt zijn als je nog aan het begin van je loopbaan staat.

Stuur ons je cv of neem vandaag nog contact op met een van onze gespecialiseerde recruiters in Antwerpen.

Kantoren

View Office Locations

 • Antwerpen

  Jan Van Gentstraat 1 bus 301
  2000 Antwerpen